Rólunk

A lakások 75%-a előértékesítésben elkelt!

EGY KÜLÖNLEGES LAKÓPARK

A Gizella Garden Lakópark különösen jó elhelyezkedésével, a közvetlen környezetében elérhető áron biztosít lakás- vagy üzletvásárlási lehetőséget minden kedves érdeklődőnek! Széles lakásválasztékunkban mindenki talál az igényeinek és elvárásainak leginkább megfelelő otthont. A két épület által közbezárt belső park az itt lakók kényelmét és gyerekeik biztonságát hivatott szolgálni a kialakításra kerülő hangulatos sétáló utakkal, pihenő padokkal. A lakásokhoz természetesen az épület alatti teremgarázsban beálló helyek vásárolhatók.

MIÉRT VÁLASSZA A GIZELLA GARDENT?

  • Egyedülálló, újépítésű lakókörnyezet, közel a városközponthoz
  • Különféle méretű és fekvésű új építésű lakások (30-100 m2)
  • A belvárosban ritka, kertkapcsolatos és kétszintes, exkluzív lakások
  • Zárt parkolási lehetőség

 

 

 

A FEJLESZTŐRŐL

A Gizella Garden Lakópark beruházójának célja volt, hogy kiváló minőségű otthonokat építsen megfizethető áron, hazánkban elismert partnercégeik közreműködésével.

Eddigi tapasztalatikat hasznosítva az általunk felépítendő lakóingatlanok tervezésekor igyekeztek figyelembe venni a hazai vásárlói igényeket és ennek megfelelően alakították ki lakáskínálatukat. Célkitűzésük, hogy korszerű, világos belső terű, átgondolt elrendezésű, energiatakarékos otthonokat építsenek.

A 2006-ban alapított Mandarino Kft által az ügyfeleknek kínált széleskörű szolgáltatások a több év során szerzett munkatapasztalaton és ingatlanbefektetéssel kapcsolatos tudáson alapulnak.

A személyre szabott szolgáltatások részeként az ügyfelek tanácsot kérhetnek a megfelelő ingatlan kiválasztásához, továbbá pénzügyi, befektetési és jogi tanácsadásért folyamodhatnak hozzánk. Munkánk célja biztosítani az ügyfeleinknek a legjobb lehetséges eredményeket az ingatlanbefektetés valamennyi fázisában, és megtalálni a megoldást a befektetések hosszú távú, minél kevesebb kockázattal járó megtérülésére.

A Mandarino Kft. tulajdonosa a Swietelsky Magyarország Kft., amely saját ingatlanfejlesztésének keretében valósítja meg a Gizella Garden Lakóparkot. Az 1936-ban alapított Swietelsky, amely ma az egyik legnagyobb osztrák építőipari cég, az elmúlt 80 év alatt gyakorlatilag az építőipar majd minden szegmensében megjelent; illetve nemzetközi szinten is terjeszkedésbe fogott.

Ma már a Swietelsky Európa szinte valamennyi országában, többek között Németországban, Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Horvátországban és Szlovéniában, Romániában hozott létre leányvállalatokat. A Swietelsky 1991-ben, azaz 25 esztendeje jelent meg Magyarországon, azóta az alkalmazottak száma és az éves árbevétel folyamatosan nő. A Swietelsky Kft. részvételével Magyarországon megvalósított jelentősebb projektek: ELTE épület szerkezetépítés, KIKA áruház, Lágymányosi-híd, R70 irodaház, Balázs Házak, Passzázs-ház, Harmat-ház lakópark, Silver Hotel Balatonfüred, Cézár Ház szerkezet építés, autópályák, irodaházak, M4 Metro, műemlék épületek, Várbazár, kórházak, stadionok, több száz lakás kivitelezése különböző lakóparkokban...
 
A Swietelsky Kft. több száz lakást épített saját fejlesztésű lakóházainak kivitelezése során (Harmatház, Vendel ház, Balázs Házak, Passzázs ház), e  mellett részt vett több közlekedési létesítmények megvalósításában (M1-M7 autópálya bevezető szakasza, Kelenföldi Járműtelep, M4 metró, stb), korházépítési projektekben (Sote-Korányi, Szolnoki Hetényi Géza Kórház, Jósa András tömbkórház, stb), tovább számos más magasépítési projektekben: Palazzo Dorottya ház, Soproni Városi Bíróság felújítása, Gyulai Várfürdő, átalakítása és bővítése, Laurus Irodaház, Dunaújvárosi Városrehabilitáció, Audi Aréna generálkivitelezése, Liszt Ferenc Zeneakadémia rekonstrukciója, Várkert bazár rekonstrukciója, Fertődi Kulturális és Szolgáltató Központ, Tüskecsarnok, Hotel Füred korszerűsítése és átalakítása...

A Swietelsky Magyarország Kft. azért, hogy a vásárlók igényeit még jobban kiszolgálja, saját beruházásban kezdett bele társasház-építkezésbe, ezzel nem csak az építőipari kivitelezés minőségét tudja garantálni, hanem a vásárlói igények minél teljesebb kielégítését is biztosítani tudja.

A beruházó honlapja